Målare Kungsbacka & Härryda

Erfarna och noggranna målare

Hos oss på SH Bygga snygga finns målare med både erfarenheten och kunskapen för att kunna presentera ett måleriarbete som uppfyller kundens förväntningar. Vi genomför varje uppdrag med noggrannhet och färdigställer arbetet inom den utsatta tidsramen.

Vi är det självklara valet för dig som är i behov av en kompetent och erfaren målare. Alla våra tjänster utförs alltid utifrån dina önskemål, och självklart alltid med ett trevligt bemötande.

När du anlitar oss kan du känna dig trygg, vi förhåller oss till alla byggregler och till den överenskommelse som vi har med kunden. Vi lämnar aldrig någonting ogjort och gör allt för att du ska bli nöjd.

Primärt arbetar vi i Kungsbacka och Härryda, men vi vänder oss även till dig som befinner sig i andra orter runt omkring Göteborg. Vår ambition är att kunna stå till tjänst för alla som är intresserade av vår hjälp.

SH Bygga snygga – Din målare i Kungsbacka, Härryda & Göteborg

Invändig & utvändig målning

Vi har besitter det som krävs för att kunna genomföra måleriarbeten såväl utvändigt som invändigt. För oss spelar inte omfattningen på arbetet någon större roll, inget jobb är för litet. Med oss som din målare kan du alltid räkna med att få ett arbete av hög kvalitet!

De flesta måleriarbetena skiljer sig från varandra oavsett om det är invändigt eller utvändigt. Vi ser därför till att anpassa metod och produktval utifrån den ytan som ska målas, så att kunden får det resultat som efterfrågas.

Går du i tankarna på att måla om? Tveka inte på att kontakta oss, så gör vi jobbet åt dig. Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar kring våra måleriarbeten.

Målare Kungsbacka Härryda

SH Bygga snygga

Sinan Herenda
Smörbollsgatan 6 C
41718 Göteborg
073-1072562
sinanherenda@hotmail.com