Plattsättning Kungsbacka & Härryda

Plattsättning av kvalitet

Hos SH Bygga snygga finns plattsättare med utbildning och behörighet för att utföra plattsättning i badrum, kök, tvättstuga eller var det kan tänkas behövas. Vi garanterar en noggrann process som präglas av kvalitet och effektivitet oavsett om det gäller ett stort eller litet projekt.

Vid varje plattsättning använder vi endast framgångsrika metoder i kombination med förstklassiga produkter. Vi vill att du ska få ett resultat som du är nöjd med och som håller i längden. Plattsättning är ett hantverk som i utförandet kräver stor kunskap och noggrannhet, både för att få en snygg design men också för att plattorna ska uppfylla sin funktion.

Plattsättning Härryda Kungsbacka

Kakel och Klinker

Vi arbetar främst med kakel och klinker som plattor. Du väljer själv designen och skulle du behöva smakråd eller liknande, så finns vi självklart här för att komma med tips. Går du i renoveringstankarna och behöver en skicklig plattsättare? Då är vi det självklara valet för dig i Kungsbacka, Härryda och Göteborg!

Kakel och klinker är hygieniskt, vattentätt samt lätt rengjort. Det är därför perfekt att använda dessa plattor i kök, badrum eller tvättstuga. Vi på SH Bygga snygga är med dig under hela arbetsprocessen, från första kontakt till presentation av resultatet.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte på att höra av dig till oss, vi berättar gärna mer om våra tjänster. Kontakta oss redan idag så kommer vi fram till den bästa lösningen för dig. Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Vi utgår från Göteborg men erbjuder även plattsättning till dig i exempelvis Härryda, Kungsbacka och andra närliggande orter.

SH Bygga snygga

Sinan Herenda
Smörbollsgatan 6 C
41718 Göteborg
073-1072562
sinanherenda@hotmail.com